Despre noi

Filozofia de baza a intreprinderii este ca hainele nu sunt doar practice, ci au importanta estetica si psihica in viata oamenilor. Totodata este important sa reinvigoram prin inovatie tehnicile vechi (croitorie, cusura, serigrafie), si sa atragem atentia asupra faptului ca acestea trebuie mentinute si aparate.
Scopul intreprinderii este crearea unor colectii inovative a caror concept este ca hainele au si o imagine ascunsa. Hainele de zi se transforma seara in tinute speciale datorita accesoriilor (fermoar, capsa) si imprimeurilor fosforescente care incep sa straluceasca.
Bazat pe aceste notiuni, scopul este crearea unui brand de haine cu stil unic, care foloseste resursele propriei culturi si propriului mediu, astfel devenind original si puternic.
Designerul Zsigmond Adél a urmat cursurile Universitatii de Arte si Design din Cluj Napoca si a obtinut mai multe burse la renumite universitati din strainatate precum Universitea de Arta, Architecttura si Design din Praga VSUP, Facultatea Nationala de Arta si Design din Dublin NCAD, Universitate de Arta si Design Moholy Nagy din Budapesta MOME. De asemenea si-a intregit semnificativ experienta profesionala lucrand in calitate de designer partener designer in cadrul brandului PATZAIKIN. Unul din proiectele principale in cadrul acestei companii a fost rolul ei in crearea vestimentatiei echipei nationale a Romaniei pentru jocurile olimpice de vara de la Londra in 2012.

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Change currency
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data